×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter voor K-otics Anna Speller

22.02.2017 -

Het eerste kindje van zangeres en actrice Anna Speller is een meisje. “Ik weet wat het gaat worden. Ik heb vandaag nog even m’n vriendje gebeld en gevraagd: mag ik het nou zeggen of niet? En we mogen zeggen dat het een meisje wordt”, zei Anna, die het “echt super leuk” vindt dat ze een dochter krijgt.


Anna had haar zwangerschap “echt totaal niet gepland”. “Het is nu wel echt ons gelukje juist.” Een ongeplande zwangerschap heeft volgens Anna ook voordelen, vertelt ze aan Shownieuws. “Ik vind het ook wel iets moois hebben. Ik merk dat mijn generatie heel vaak zoiets heeft van: wanneer moet je het doen? Kies je ervoor met je werk? Als het je dan zo overkomt dan hoef je eigenlijk nergens meer over na te denken.”