×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter van Wietze de Jager kijkt als ‘terrorist’ in paspoort

19.04.2017 -

Wietze de Jager gaat er volgende week even lekker tussenuit met zijn gezinnetje, maar daarvoor moest pasgeboren dochter Juul Bettie ook een paspoort. Het maken van een pasfoto was volgens papa Wietze een echte opgave en het resultaat was verrassend.


Dat vertelt de dj van QMusic in zijn radioshow samen met Mattie Valk. In geuren en kleuren laat hij weten hoe hij het kleine meisje vasthield zodat ze op de foto ging. In de video doet hij zijn houding ook nog even voor. 

Als collega Mattie dan vraagt hoe Wietze zijn kleine meisje heeft laten lachen, heeft de dj een bijzonder antwoord. 'Nou, die lacht niet hoor. Ze is echt lijpe Bettie. Ze kijkt echt als een terrorist hoor in haar paspoort uiteindelijk.'

De dochter van Wietze en zijn echtgenote Lieke Veld, ook dj bij QMusic, werd geboren op 13 januari. 

 

Wanneer je een paspoort voor je baby nodig hebt… #Strugglesvanpapichulo

Een bericht gedeeld door Mattie & Wietze (@mattiewietze) op