×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter (5) Tim Coronel genezen van coronavirus

Dochter (5) Tim Coronel genezen van coronavirus
16.03.2020 -

Mikki, de vijfjarige dochter van Tim Coronel, zat vanaf eind februari in thuisisolatie omdat ze het coronavirus had opgelopen. Gelukkig is ze inmiddels beter, zo vertelt de coureur aan Shownieuws.


Het meisje werd besmet tijdens een skivakantie in Noord-Italië. Ze had weinig klachten en vanaf het moment dat het gezin thuis was, is Mikki niet meer de deur uit geweest.

1413 besmettingen

Volgens het RIVM ligt het aantal bevestigde besmettingen inmiddels op 1413. Vooral in de provincie Noord-Brabant stijgt het aantal coronapatiënten hard: daar staat de teller op 554 mensen. Daarna volgen Limburg (149), Utrecht (140) en Zuid-Holland (136). In totaal zijn in Nederland 24 mensen – vooral ouderen die al lichamelijke klachten hadden – aan het virus overleden.

Bron: Shownieuws

Lees ook: Koningspaar steunt Nederlanders in spannende coronatijd