×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Rossana Kluivert in het ziekenhuis

17.07.2018 -

Rossana Kluivert kreeg gisteren de schrik van haar leven, toen ze hoorde dat haar dochter Demi in het ziekenhuis lag. Ze had een ongeluk gehad met haar scooter.


Nadat Rossana hoorde dat Demi naar het ziekenhuis was gebracht, was ze na ongeveer kwartier ter plaatse. En ze is dankbaar voor een onbekende vrouw, Isa, die haar dochter had bijgestaan, zo meldt ze op Instagram. ‘Ik ken je niet maar bedankt uit de grond van mijn hart lieve onbekende Isa uit Amsterdam voor het bij mijn dochter Demi blijven nadat ze geraakt was met haar scooter door een auto.’ Voor Demi liep het gelukkig vrij goed af. Ze had hechtingen, schaafwonden en kneuzingen.  ‘Ondanks dat je een vreemde bent, heb je op de ambulance gewacht die Demi naar het ziekenhuis heeft gebracht,’ vervolgt Rossana.