Dochter Ronald Reagon boos op Will Ferrell

De dochter van Ronald Reagan is boos op Will Ferrell. Patti Davis ziet niets grappigs in zijn plannen een comedyfilm te maken over de tijd waarin de voormalig president van de Verenigde Staten dement werd.

"Misschien zou je het onderwerp niet zo grappig vinden als je meer zou weten", schreef Davis donderdag in een open brief aan de komiek, gepubliceerd door The Daily Beast. "Ik heb gezien hoe angst de ogen van mijn vader binnendrong – deze man die nooit ergens bang voor was. Ik heb zijn stem horen trillen terwijl hij in de woonkamer stond en zei, ik weet niet waar ik ben. Ik heb hulpeloos toegekeken terwijl hij zocht naar herinneringen, woorden, die opeens buiten bereik waren. "

Woensdag werd bekend dat Will de rol van Reagan op zich wil nemen in een nieuwe film die zich afspeelt tijdens de tweede ambtstermijn van Reagan eind jaren 80. Wanneer Reagan, die voordat hij de politiek in ging acteur was, dement begint te worden moet een stagiair hem ervan overtuigen dat hij de president speelt in een film.