×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Rick Engelkes vertelt over scheiding ouders

Dochter Rick Engelkes vertelt over scheiding ouders
9.11.2017 -

Rick Engelkes, bekend geworden door Goede Tijden Slechte Tijden en daarna tal van verschillende films, heeft openlijk tegen Peter van der Vorst verteld over zijn leven. Daarbij komt ook de scheiding met zijn Annemarie, moeder van zijn kinderen, aan bod.


Zijn oudste dochter Teddie (19) vertelt aan Peter dat ze een tijd boos is geweest op haar vader omdat hij verliefd werd op een andere vrouw. 'Ik ben kwaad geweest op hem. In het begin misschien niet heel openlijk maar we hebben het er zeker wel over gehad uiteindelijk' zo vertelt ze openlijk. 

Rick legt uit dat hij zich lange tijd schuldig heeft gevoeld maar 'die dingen gebeuren, ook al heb ik het niet altijd even handig aangepakt'. 


 
(Rick met zijn dochter Teddie / Foto: Reni van Maren)