Dochter Luke Perry dankbaar voor alle steun

Sophie Perry, de dochter van Luke Perry, heeft voor het eerst sinds de dood van haar vader gereageerd op de verdrietige gebeurtenissen van deze week. Op Instagram liet ze weten alle lieve berichtjes van iedereen 'zeer te waarderen'.

‘Er is zoveel gebeurd de afgelopen week, alles gaat zo snel. Ik was net op tijd terug uit Malawi om hier bij mijn familie te zijn. En in de afgelopen 24 uur ben ik overspoeld met een enorme hoeveelheid liefde en support. Het is onmogelijk voor mij om iedereen een persoonlijk berichtje terug te sturen, maar weet dat ik ze zie en lees. Ik vind het erg fijn dat jullie allemaal zoveel positiviteit naar mijn familie en mij sturen,’ aldus Sophie.

Ze vervolgde: ‘Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen of doen in deze situatie, het is iets waarvoor je nooit een les gekregen hebt. Zeker niet als het ook allemaal publiekelijk gebeurd. Dus wees geduldig met me en weet dat ik dankbaar ben voor alle liefde in stilte.’

Luke Perry overleed maandag op 52-jarige leeftijd nadat hij de week ervoor een beroerte kreeg. Hiervan herstelde de acteur niet meer.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen