×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Lone van Roosendaal weigerde Peter Faber

17.10.2014 -

Voor veel meisjes is aangenomen worden op de Frank Sanders Akademie een droom die uitkomt. Want wie wil er nou geen les krijgen van sterren als Peter Faber en Karin Bloemen? Het antwoord: Bobbi, de 20-jarige dochter van Lone van Roosendaal, die een plek op de meest prestigieuze musicalopleiding van ons land weigerde omdat ze besloot rechten te gaan studeren.


Bobbi, de 20-jarige dochter van Lone van Roosendaal, deed eerder dit jaar auditie voor de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. 'En daar werd ze ook voor aangenomen, maar ze heeft uiteindelijk toch afgezegd', vertelde haar moeder Lone. Lees deze week in Weekend waarom haar oudste dochter de meest prestigieuze musicalopleiding van ons land afzegde en hoe Lone daarop reageerde. Ook lees je hoe Lone er, samen met het vriendje van Ferry Doedens, voor zorgt dat ze op haar 45e er nog steeds erg fit blijft, maar dat dit wel met grote tegenzin gaat. 'Als ik een gemakkelijk figuur van mezelf had zou ik geen stap in de sportschool zetten.'