×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Lone van Roosendaal niet door in The Voice Kids

Dochter Lone van Roosendaal niet door in The Voice Kids
21.02.2015 -

Het is Puck, de 12-jarige dochter van Lone van Roosendaal, niet gelukt door te gaan in The Voice Kids. Jurylid Angela Groothuizen vond haar zelfs niet zuiver zingen.


Lone’s dochter zong zaterdagavond het nummer Can’t Rely On You van Paloma Faith. Geen van de juryleden draaide echter de stoel om. ‘Stelletje sukkels,’ vond Lone.

Jurylid Angela Groothuizen vond de zang van Puck niet zuiver, waarop de 12-jarige reageerde door vol verbazing: ‘Wat?’ te roepen. Marco had wel complimenten voor haar. ‘Oh lieve Puck, wat was dit jammer! Maar ik weet zeker dat je heel goed op weg bent en we nog vaker van je zullen horen! Het zit erin!’ twittert hij. Lone zelf meldt trots te zijn op haar dochter.