×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Jude Law het nieuwe gezicht van Burberry

Dochter Jude Law het nieuwe gezicht van Burberry
19.01.2017 -

De dochter van acteur Jude Law (44), Iris Law, is het nieuwe gezicht van het Britse make-up en modemerk Burberry. Dat maakte ze bekend via haar Instagram.


Voor Burberry gaat Iris een lippenstift, Liquid Lip Velvet, promoten. Over het gebruik van de felrode lippenstift zegt het model: "Hou het casual maar soms kan je helemaal los gaan met de kleur van je lippen. Je kunt make-up gebruiken als een accessoire", aldus Law.

Het 16-jarige model tekende in september 2016 een lucratief contract bij modehuis Chanel waarmee volgens ingewijden een bedrag van zes cijfers gemoeid zou zijn.

Iris Law treedt in de voetsporen van haar peetmoeder Kate Moss, die in de jaren negentig een beroemd topmodel was. Iris' 18-jarige broer Rafferty Law is ook model.