Placeholder

Dochter Jamie Foxx Miss Golden Globe

Corinne Bishop, de 21-jarige dochter van Jamie Foxx, is dinsdag in Los Angeles uitgeroepen tot Miss Golden Globe. Die eer gaat gewoonlijk naar een kind van een voormalig Golden Globe-winnaar, en iemand die zelf ook een carrière in Hollywood najaagt.

Corinne studeert aan de University Of Southern California en werkt verder als actrice en model. Ze is ook populair op sociale media met 32.000 volgers op Twitter en 50.000 op Instagram. "Door de jaren heen ben ik opgegroeid terwijl ik mijn vader zichzelf zag neerzetten als een gerespecteerd acteur", zei Corinne volgens The Wrap in een reactie. "Ik voel me vereerd dat de Hollywood Foreign Press Association mij de kans heeft gegeven hetzelfde podium te delen waarop hij erkenning heeft gekregen voor zijn beste prestaties."

De taak van Miss of Mister Golden Globe is assisteren tijdens de jaarlijkse Golden Globes-awardshow. In eerdere jaren ging de eer naar onder anderen Sosie Bacon (dochter van Kevin Bacon en Kyra Sedgwick), Francesca Eastwood (dochter van Clint Eastwood en Frances Fisher), Sam Fox (zoon van Michael J. Fox en Tracy Pollan), Rumer Willis (dochter van Demi Moore en Bruce Willis) en Freddie Prinze Jr. (zoon van de overleden acteur Freddie Prinze).

De echte naam van Foxx is Eric Marlon Bishop. Hij heeft nooit bekendgemaakt wie de moeder is van Corinne en haar zesjarige zusje Annalise Bishop.