×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter eert Carry Fisher op muzikale wijze

Dochter eert Carry Fisher op muzikale wijze
27.12.2018 -

Billie Lourd heeft haar moeder Carrie Fisher twee jaar na haar dood een muzikaal eerbetoon gegeven. In een video op Instagram zingt de 26-jarige actrice achter de piano een liedje voor haar.


'Ik weet nog niet wat 'juist' is om te doen op een sterfdag en ik weet zeker dat veel van jullie dat herkennen', schrijft Billie. 'Dus ik besloot iets kwetsbaars te doen, iets wat we graag samen deden: zingen. Dit is de piano die haar vader haar gaf en dit was een van haar favoriete liedjes. En zoals in het liedje te horen is, moeten we 'gewoon doorgaan'.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Billie Lourd (@praisethelourd) op

Carrie Fisher stierf op 27 december 2016 op zestigjarige leeftijd nadat ze een paar dagen eerder een hartaanval had gekregen tijdens een vlucht van Londen naar Los Angeles. Ze was vooral bekend van haar rol als prinses Leia in verschillende Star Wars-films.