×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Dwayne ‘The Rock’ Johnson wil ook profworstelaar worden

Dochter Dwayne ‘The Rock’ Johnson wil ook profworstelaar worden
11.02.2020 -

De dochter van acteur en profworstelaar Dwayne Johnson wil in de voetsporen van haar vader treden. De 18-jarige Simone Johnson meldde op Instagram dat ze ook profworstelaar wil worden. 'Dankbaar en bereid keihard te werken,' schreef ze. Simone is al begonnen op het trainingscentrum van de profbond WWE in Orlando.


Dwayne Johnson, onder meer bekend van zijn filmrollen in The Fast And The Furious en Jumanji, reageerde verheugd. ‘Ik ben zo trots. Leef je droom en ga aan het werk,’ liet hij weten op Instagram. Johnson, bijgenaamd The Rock, wordt beschouwd als een van de grootste professionele worstelaars aller tijden. Hij won 17 titels bij de WWE, waarvan 10 bij de zwaargewichten.

Overigens zet dochter Simone ook een traditie voort. Niet alleen haar vader was een beroemd worstelaar, ook haar grootvader Rocky Johnson en haar overgrootvader Peter Maivia.