×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Bruce Willis wint Dancing With The Stars

20.05.2015 -

Rumer Willis heeft dinsdagavond Dancing With The Stars in de Verenigde Staten gewonnen. De dochter van Demi Moore en Bruce Willis versloeg in de finale zangeres Riker Lynch en veteraan Noah Galloway.


Rumer kon op heel wat steun van het publiek rekenen. Haar beide ouders zaten in de zaal om haar aan te moedigen. Emma Willis, de vrouw van Bruce, liet eerder op de avond via Instagram weten zakdoekjes te hebben meegenomen voor haar emotionele man. Na afloop van de wedstrijd poseerde het stel met Rumer en haar trofee. "Geluk", schreef Emma bij het kiekje.

Ook Rumers zussen Tallulah en Scout waren van de partij. Vooral Tallulah kon haar blijdschap niet inhouden toen de winnares werd bekendgemaakt. Via Instagram deelde ze een foto waarop ze met wijd open mond schreeuwend door haar knieën zakt. "Dit is magisch", schreef ze later op Twitter.