Usa Basketball Nba All Star Game

Dochter Beyoncé biedt 80.000 dollar voor oorbellen

Blue Ivy Carter, de tienjarige dochter van Beyoncé en Jay-Z, heeft afgelopen weekend – onder toeziend oog van haar ouders – op een veiling voor het goede doel 80.000 dollar (zo’n 81.000 euro) geboden op een paar oorbellen die ooit van haar moeder zijn geweest. Het riante bod bleek uiteindelijk echter niet genoeg om ook echt met de sieraden naar huis te gaan, melden Amerikaanse media.

De oudste dochter van het sterrenkoppel verbaasde de hele zaal toen zij zich ineens mengde in de biedingsstrijd om twee diamanten oorbellen van Lorraine Schwartz. De sieraden werden die avond gedragen door Tina Knowles, de moeder van Beyoncé die als veilingmeester optrad. Helaas voor Blue Ivy werd ze overboden door Monique Rodriguez, oprichter van beautybedrijf Mielle Organics. Zij bood uiteindelijk 105.000 dollar.

De veiling was onderdeel van het Wearable Art Gala in Los Angeles, georganiseerd door de stichting WACO van Tina Knowles en Richard Lawson, de moeder en stiefvader van Beyoncé. Het was niet de eerste keer dat Blue Ivy meedeed aan een kunstveiling. In 2018 bood ze ook al eens 19.000 dollar voor een schilderij van Sydney Poitier. Ook toen werd ze overboden.