Do: ‘Jip is de kroon op onze liefde’

Do is in de wolken sinds de geboorte van zoon Jip. De zangeres ziet het ook als een bekroning van haar hernieuwde liefde voor Marc Verschoor. "Jip is de kers op onze taart."

Dominique van Hulst (32), zoals de zangeres echt heet, en Verschoor besloten twee jaar geleden te scheiden. Inmiddels zijn ze weer dolgelukkig. "Ik vind de komst van Jip extra bijzonder, omdat Marc en ik inderdaad heel veel hebben meegemaakt", zegt Do tegen De Telegraaf. "Sowieso is het al ontzettend mooi wat moederschap met je doet. Met in het achterhoofd waar Marc en ik vandaan komen, kan ik echt zeggen: hij is echt de kroon op onze liefde."

Inmiddels begint het moederschap ook al aardig te wennen, vertelt Do. "Jip is een heel makkelijk kindje. Hij slaapt nu al geregeld meer dan vier uur aaneengesloten en dat is fijn, want die gebroken nachten zijn best zwaar. Het is bizar hoe je leven met de komst van zo’n kleintje verandert. Langzamerhand begint het te wennen, maar het voelt nog heel onwerkelijk."

Volgens Do onderstreept de komst van de kleine de liefde voor Verschoor. "Met Jip erbij beleven wij een heel intense liefde voor en door elkaar. Dat we dit samen meemaken. Ik ben een heel gelukkig mens.