×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

DJ Tiësto wint Grammy

DJ Tiësto wint Grammy
8.02.2015 -

DJ Tiësto heeft zondag een Grammy in de wacht gesleept. Tijs Verwest, zoals de platendraaier in werkelijkheid heet, won de prestigieuze prijs in de categorie Best Remix Recording voor zijn versie van John Legends hit All Of Me.


Tiësto troefde de andere vijf genomineerden af, waaronder de Duitse dj Robin Schulz die een remix maakte van de wereldhit Waves van Mr. Probz. Verwest noemde dit nummer eerder deze week zijn favoriet.

De Brabantse Tiësto kwam de Grammy hoogstpersoonlijk ophalen in Los Angeles. De dj is namelijk al de hele week in de Amerikaanse stad om de laatste hand te leggen aan zijn nieuwe Club Life-album, dat in maart of april verschijnt. Voor Verwest dus een mooie kans om over de rode loper van The Grammy's te paraderen en de uitreikingsceremonie bij te wonen.

Tiësto was in 2008 ook al eens genomineerd voor een Grammy. Toen met zijn album Elements Of Life in de categorie beste dance-album. De prijs ging uiteindelijk naar The Chemical Brothers.

Collega's van Tiësto feliciteren de Brabantse dj met zijn Grammy. Legend zelf was een van de eersten om Tijs Verwest, zoals Tiësto doorgaans heet, te feliciteren met zijn beeldje. "Gefeliciteerd!", tweet de Amerikaanse zanger.

Tiësto's genre-genoot én stadsgenoot Hardwell is er ook als de kippen bij om zijn mede-Bredanaar te feliciteren. "Gefeliciteerd, broer!", schrijft Hardwell.