×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

DJ Tiësto wil in de mode

31.12.2013 -

DJ Tiësto wil zijn eigen merchandise gaan ontwerpen. "Door mijn werk ben ik in aanraking gekomen met mode en daar wil ik iets mee", vertelt hij.


Mode is niet Tiësto's enige interesse buiten de muziek. "Een ander ding is dat ik me graag wil ontwikkelen op het gebied van fotografie", vertelt hij over zijn toekomstplannen in een interview met Veronica Magazine. Dat wil niet zeggen dat Tijs Verwest, hoe de dj echt heet, zijn muziekcarrière beu is. Vooral het optreden voor grote massa's mensen geeft hem nog altijd een 'aparte kick'.

Het komende jaar is Tiësto resident-dj in de club Hakkasan in Las Vegas, 'het nieuwe Ibiza' volgens hem. Een grote droom voor de Nederlandse dj is een optreden tijdens de rust van de WK-finale in Brazilië aankomende zomer. "Het is al een paar keer ter sprake gekomen, maar daar moet je toch echt voor gevraagd worden."