×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dj Tiësto vraagt vriendin Annika ten huwelijk

3.12.2017 -

Tijs Verwest, beter bekend als Dj Tiësto, gaat trouwen met zijn vriendin Annika Backes. De wereldberoemde dj ging op de Malediven voor zijn vriendin op een knie.


De 48-jarige Bredase Tiësto deelde op Instagram een foto van het aanzoek, met daarbij de woorden: 'Ik ga de rest van mijn leven doorbrengen met de liefde van mijn leven'. Ook Annika is blij. 'Ik ben het gelukkigste meisje van de wereld!', schrijft ze op haar eigen Instagram-account.

 

I am gonna spend the rest of my life with the love of my life

Een bericht gedeeld door Tiësto (@tiesto) op

Verwest is drie jaar samen met zijn 27-jaar jongere vriendin. Eerder liet Tiësto al doorschemeren dat hij in de toekomst wel kinderen wil, maar vorig jaar liet hij in RTL Boulevard ook weten zichzelf nog te jong te vinden voor kinderen.