×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dj Jean haalt uit naar Johan Derksen

17.06.2018 -

Dj Jean is boos op Johan Derksen. In een video op Facebook haalt de dj hard uit naar de voetbalkenner, die vrijdag beledigende opmerkingen maakte over Jean in VI Oranje blijft thuis.


Jean noemt Derksen een zielenpoot. 'Praatjesmaker ben je hè aan tafel, als ik er niet zit. Daar sta je om bekend', begint de dj. 'Mij een beetje belachelijk maken op Nederlandse tv, omdat je toevallig een dag later aan tafel zit. Je hebt geen flauw benul wat voor leven ik leid en hoe geweldig dat is.'

De 50-jarige dj scheldt Derksen vervolgens de huid vol en daagt hem uit tot een confrontatie. 'Als je een grote bek hebt tegen mij, doe het face to face. Kom maar, kom maar. Johan Derksen, met je grote bek, kom maar.'

In de uitzending van VI op vrijdag zei Derksen dat hij zich kapot had zitten ergeren aan het optreden van de dj een dag eerder in het voetbalpraatprogramma. 'Hoe is het mogelijk dat de redactie zo'n lul uitnodigt?', aldus Derksen, die de plaatjesdraaier ook nog een gek noemde.