×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

DJ Hardwell verdwijnt voorlopig helemaal uit publiciteit

DJ Hardwell verdwijnt voorlopig helemaal uit publiciteit
19.10.2018 -

DJ Hardwell is niet alleen gestopt met optreden, hij zal de komende tijd ook op geen enkele manier meer in de publiciteit treden. Dat heeft zijn woordvoerder vrijdag bevestigd.


Robbert van de Corput, zoals Hardwell eigenlijk heet, maakte begin september bekend voorlopig te stoppen met optreden omdat hij ten onder dreigde te gaan aan de werkdruk. Hij is niet de enige dj die daarmee worstelt; het onderwerp staat hoog op de agenda sinds de zelfmoord van de Zweedse dj Avicii in april.

Het laatste optreden van Hardwell was donderdagavond in de Ziggo Dome. Van de Corput trad op met het Metropole Orkest; de show was live te volgen via de socialmediakanalen van de Bredenaar. Hij beloofde aan het einde van het optreden wel: ‘I’ll be back’.

Het onderwerp vitaliteit wordt ook aangesneden op het Amsterdam Dance Event dat nu bezig is in de hoofdstad. Woensdag vertelde dj Ferry Corsten op een conferentie hoe hij zijn hectische levensstijl als dj combineert met een gezinsleven.