DJ Armin van Buuren (32) getrouwd

Armin van Buuren, de dj die prinses Máxima en prins Willem-Alexander in New York aan het dansen kreeg, is getrouwd met zijn geliefde Erika van Thiel.

Na een samenzijn van 10 jaar is de liefde eindelijk officieel. Afgelopen donderdag trouwde het stel voor de gemeente, in gezelschap van hun familie en beste vrienden. Vrijdag werd er opnieuwgetrouwd, ditmaal voor de kerk in Wassenaar. Het bruidspaar zag er nog mooier uit dan de dag ervoor en heeft met de 400 aanwezige gasten een geweldige dag gehad.

Armin en Erika werden 10 jaar geleden verliefdop het Griekse eiland Kreta. Armin heeft in zo ongeveer elke club ter aardegedraaid en is al twee keer verkozen tot de beste dj ter wereld. Maar hij houdtzijn voeten stevig op de grond en Erika staat op nummer 1.

In het zomerseizoen draait de Leidse dj elkedinsdag op partyeiland Ibiza, maar van feest vieren of op het strand liggenmoet hij niets hebben, elke woensdag haast hij zich naar huis. ‘Het klinkt een beetje suf, maar ik neem om half een ’s middags hetvliegtuig om ’s avonds met mijn vriendin te kunnen eten. Anders groei je echtuit elkaar.’