Divorce stopt na seizoen vier

Er komt geen vijfde seizoen van de populaire RTL4-serie Divorce. Producent Talpa heeft tegenover RTL Boulevard bevestigd dat het komende vierde seizoen het laatste is voor de serie.

Talpa laat weten dat de beschikbaarheid van een groot deel van de cast de reden is dat de serie stopt. Zo zou acteur Jeroen Spitzenberger al ver voor de opnamens van het vierde seizoen hebben aangegeven dat hij geen tijd meer heeft voor een eventueel vijfde seizoen, aldus Boulevard. Katja Herbers zou door andere projecten ook niet meer beschikbaar zijn. En ook de nevenactiviteiten van Dirk Zeelenberg worden door Talpa genoemd. Hij zou daardoor minder inzetbaar zijn.

De beslissing om na het vierde seizoen te stoppen met de serie zou een paar maanden geleden al zijn gevallen. Het nieuwe vierde seizoen is vanaf 3 januari te zoen bij RTL4.

Eerder gingen er geruchten dat het 'divagedrag' van acteur Dirk Zeelenberg een van de redenen is voor het stoppen van de serie. De acteur zegt tegen RTL Boulevard dat hij zich hier niet in herkent. "Divagedrag? Ik weet niet eens hoe dat moet en wat ze daarmee bedoelen", zegt Dirk. "Ik heb deze geruchten maar naast mij neergelegd. Je bent een keer aan de beurt in entertainmentland en voor mij is dat dus nu gekomen."

Zeelenberg laat ook weten dat hij nog niet op de hoogte was van het stoppen van de serie. "Ik weet nog van niks, dit hoor ik voor het eerst", aldus Dirk. "Ik had het wel leuk gevonden als ik dit had geweten. Het is heel zonde, want de serie is nogal een groot succes." Ook acteur Waldemar Torenstra was nog niet op de hoogte, laat hij weten aan Boulevard. "Is dat nu honderd procent zeker?", aldus Waldemar die benadrukt dat hij dat heel erg jammer vindt.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen