×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dít zijn de vier coaches van het tiende seizoen van The Voice!

Dít zijn de vier coaches van het tiende seizoen van The Voice!
18.10.2019 -

Het nieuwe seizoen van The Voice Of Holland gaat bijna van start! Ook dit jaar staat het aanstormend zangtalent weer te popelen om gecoached te worden door de crème de la crème van de Nederlandse muziekwereld. Deze vier BN'ers zullen dit jaar de kandidaten coachen.


‘Op 8 november zijn we er weer!!!’, schrijft presentator Martijn Krabbé vrijdag enthousiast op Instagram bij een promo van de talentenjacht. Samen met Chantal Janzen gaat hij het jubileumseizoen van The Voice of Holland presenteren. Chantal treedt daarmee in de voetsporen van Wendy van Dijk, die afgelopen zomer de overstap maakte naar Talpa. De presentatoren krijgen Anouk, Waylon, Lil’ Kleine en Ali B als coaches tegenover zich in de bekende ronddraaiende rode stoelen.

The Voice of Holland wordt vanaf vrijdag 8 november op RTL 4 uitgezonden.

Lees ook:

Frans Bauer voor het eerst in The Voice Senior

Jimi van The Voice Senior gaat theaters in

Martijn Krabbé: ‘Ik zou het niet erg vinden om te stoppen met The Voice’