×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dit zijn alle kandidaten van Wie is de Mol? 2020

Dit zijn alle kandidaten van Wie is de Mol? 2020
28.11.2019 -

Eindelijk is er meer duidelijkheid over het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. Alle kandidaten zijn inmiddels bekend!


Met de toevoeging van Tina de Bruin zijn alle kandidaten van het twintigste seizoen van Wie is de mol? bekend. In Ladies Night werd de actrice woensdagavond als de tiende en laatste naam onthuld.

Op dinsdag en woensdag werden gedurende de dag in diverse media de namen van de deelnemers bekendgemaakt. Zo werden Anita Witzier, Rob Dekay, Nathan Rutjes en Leonie ter Braak op woensdag aangekondigd via respectievelijk Nu.nl, NPO Radio 2 en Shownieuws. Molloten kregen dinsdag de namen van Claes Iversen (LINDA.nl), Miljuschka Witzenhausen (RTL Boulevard), Johan Goossens (Tijd voor MAX), Jaika Belfor (AD) en Buddy Vedder (Beau) te horen. Het seizoen werd opgenomen in China.

De jubileumreeks van het populaire AVROTROS-programma is vanaf 11 januari te zien op NPO 1. Rik van de Westelaken presenteert de zoektocht naar de saboteur voor de tweede keer.

Merel Westrik kwam vorig seizoen als de mol uit de bus. Sarah Chronis was de winnaar en Nielson de verliezend finalist.

Ook interessant:

Monique Smit geeft update over gezondheid: ‘Alles wat tegen kon zitten zat ook tegen’

Oma Monique Westenberg overleden: ‘Mijn hart is voor altijd gebroken’

Estelle Cruijff openhartig over liefdesleven: ‘Ik ben een tevreden mens’