×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dít zijn de genomineerden voor de positiviteitsprijs

Dít zijn de genomineerden voor de positiviteitsprijs
6.01.2020 -

Duncan Laurence, Johnny de Mol en Beau van Erven Dorens zijn dit jaar genomineerd voor de BID Positivity Award, de prijs voor meest positieve BN'er. Ook Marcel Boekhoorn en Rutger Bregman maken kans, zo maakte organisator Big Improvement Day maandag bekend.


De prijs werd vorig jaar in het leven geroepen en ging toen naar Ali B. De rapper en tv-persoonlijkheid zit nu in de jury, die het lijstje van vijf kanshebbers samenstelde. Het publiek kan via internet op hun favoriet stemmen.

De Positivity Award wordt op 20 januari uitgereikt in het AFAS Circustheater in Den Haag. Dat gebeurt tijdens een feestelijk diner aan de vooravond van de dertiende editie van Big Improvement Day.

Ook interessant:

René van der Gijp gaat trouwen

Timur Perlin: Naam Nederlandse songfestival-deelnemer begint met J