×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dít is de nieuwe vriendin van Valerio Zeno!

Dít is de nieuwe vriendin van Valerio Zeno!
13.08.2019 -

Valerio Zeno liet eerder al weten verliefd te zijn, alleen hield hij verdere details nog even geheim. Maar vandaag mag iedereen weten wie zijn nieuwe vlam is! Met een kiekje op Instagram bevestigt hij zijn nieuwe liefde.


‘Verliefd op elke letter’, schrijft Valerio bij een kiekje van zijn vriendin.

In juni vertelde Valerio in een aflevering van Kunst en Genieten aan Ellen Hoog al dat hij niet meer vrijgezel is. Zo liet hij destijds weten: ‘Hoe stom het ook klinkt, ik vind echt alles met haar leuk. Als ik bijvoorbeeld mijn fiets vlakbij haar huis heb neergezet, dan merk ik dat ik sneller ga lopen. Dat gebeurt gewoon vanzelf, daar kan ik ook niets aan doen.’ Toch wilde hij toen nog niet te veel verklappen over zijn nieuwe liefde: ‘Ik vind niet dat ik er open over hoef te zijn. Ik heb gewoon niet het idee dat ik het moet vertellen, of zo. En dat bedoel ik niet van: hé, laat me eens met rust, maar gewoon omdat ik zelf nog wil zien hoe het gaat.’