×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dít is de nieuwe vlam van Ronnie Flex

Dít is de nieuwe vlam van Ronnie Flex
9.03.2020 -

Ronnie Flex (27) lijkt te zijn gevallen voor de charmes van de dochter van voormalig profvoetballer Ronald de Boer. Demi de Boer (24) deelt vandaag een intiem kiekje met de rapper.


Op de foto is Demi samen met de rapper te zien is in een restaurant. ‘Terugblik naar mijn verjaardag’, schrijft de dochter van Ronald op haar social media. Onder het kiekje stromen de reacties en felicitaties binnen. ‘Insta official it is’, ‘Hehe eeeeeeindelijk’, en ‘Ontzettend leuk! luiden enkele reacties. 

View this post on Instagram

tb to my bday❤️

A post shared by Demi de Boer (@demiideboer) on

Ronnie Flex verbrak vorig jaar zijn relatie met zangeres Famke Louise. De rapper werd in december 2018 vader van dochtertje Nori, dat hij kreeg met Wafae Kefi, ook wel bekend als dj Wef.

Lees ook:

Quinty Trustfull woont gescheiden van haar man

Opnieuw tegenslag voor Fien Vermeulen en gezin

Giel Beelen dolgelukkig met vriendin Malou, maar: ‘Ik hou nog van Nicolien’