Dit is de nieuwe liefde van Martijn!

Martijn Krabbé is weer verliefd. De presentator lijkt de verdrietige tijd na zijn scheiding van Amanda te hebben afgesloten. Sinds kort is er een nieuwe liefde in zijn leven waarover je alles leest in de nieuwe Weekend.

Martijn lijkt verliefd te zijn op de mooie danseres Noi Pakon. Martijn en Noi kennen elkaar nog uit de tijd dat zij werkte voor het programma X Factor. Vorige week leken Martijn en Noi nog wat voorzichtig te zijn in het openbaar maar afgelopen weekend werden de twee innig omstrengeld gezien door Weekend-fotograaf Reni van Maren in het centrum van Amsterdam. Noi hield de RTL-presentator stevig vast en drukte af en toe een kusje in zijn nek.

Noi was finaliste in het tv-programma So You Think You Can Dance in 2009 en speelde de hoofdrol in de populaire serie TopStars.

Voor Martijn is er duidelijk een nieuwe periode aangebroken in zijn leven. De scheiding van Amanda heeft hem flijk aangegrepen. Vrienden zeggen dat de presetator zich nu verheugd op een romantische, liefdevolle zomer samen met Noi.