×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dit is de nieuwe liefde van Barbie

Dit is de nieuwe liefde van Barbie
5.12.2019 -

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is opnieuw gelukkig in de liefde. De voormalig realityster is smoorverliefd en deelt vandaag een eerste liefdesselfie.


Samantha is als een blok gevallen voor Sonny, een man die wel erg van tatoeages houdt. Zijn lichaam zit er namelijk vol mee, en hij heeft zelfs een tattoo op zijn gezicht laten zetten. Op de foto’s die Samantha vandaag online zet is te zien hoe de twee een dikke kus aan elkaar geven. ‘Hou van jou’, schrijft ze erbij.

Bij een ander kiekje schrijft ze: ‘Samen met me 💖’.

Het gaat Samantha op liefdesgebied niet altijd voor de wind. Na een heftige scheiding van Michael van der Plas volgden nog een aantal relaties die niet stand hielden, waaronder met Maron Hill. Met Maron verbrak ze afgelopen september de relatie, nadat ze zes maanden samen waren geweest. ‘Half jaar lang 24/7 bij elkaar geweest, net een kindje verloren samen en dan zo iets doen, hoe meer pijn kan een mens nog hebben’, liet ze vlak na de breuk weten.

Lees ook:

Kritiek op André Hazes vanwege het plaatsen van deze foto’s

Jan Smit openhartig over zijn gezondheid

Mick Harren ruikt zijn kans: ‘Monique is leuk voor mij’