×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dít betekent de naam van Xelly’s pasgeboren zoontje Yono

Dít betekent de naam van Xelly’s pasgeboren zoontje Yono
22.05.2019 -

Xelly Cabau van Kasbergen en Beer Muller zijn afgelopen april de trotse ouders geworden van een zoontje, genaamd Yono Kasper Muller Cabau. Vandaag laat Xelly op Instagram weten waar de bijzondere naam van haar zoontje voor staat.


Het is alweer 1 maand geleden dat het zoontje van Xelly en Beer ter wereld kwam. Vol ongeloof post de visagiste een kiekje uit de tijd dat  Yono nog lekker warm in haar buik zat. ‘Vandaag is het al/pas een maand geleden dat onze liefde Yono nog in mijn buik zat’, schrijft ze bij het kiekje. In het onderschrift legt Xelly óók uit wat de naam van haar pasgeboren zoontje nou eigenlijk betekent. Yono is namelijk vernoemd naar tante YOlanthe (de zus van Xelly) en tante NOor. ‘Zijn tweede naam ‘Kasper’ komt van zijn papa Beer, opa én overgrootvader’, aldus Xelly.