×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dionne Stax inderdaad verliefd

18.07.2018 -

Weekend schreef deze week dat Dionne Stax een geheime liefde had. En dat klopt, zo geeft de Journaal-presentatrice toe. Ze is al meer dan een jaar verliefd.


Dionne is al een jaar gelukkig in de liefde. Die bekentenis deed de journaal-presentatrice woensdagochtend in Evers Staat Op op Radio 538. De presentatrice reageerde op onder meer de verhalen in Weekend dat ze 'een geheime minnaar' zou hebben.

Dionne vertelde dat ze al ruim een jaar een relatie heeft met een man die ze in de kroeg leerde kennen. 'We hebben het heel gezellig', zo zei Dionne, die er verder niet veel over kwijt wilde.

Vorig jaar gingen lange tijd geruchten dat Dionne Stax een affaire zou hebben met Humberto Tan. Daarover hielden beide presentatoren steeds hun mond. 'Het is vooral heel vervelend, maar ik voel niet de behoefte om erop te reageren', zei Dionne in april in een interview. 'Schouders ophalen en dóór.'