Dinand wint zaak over billboard Bobbi Eden

Dinand Woesthoff heeft ook in hoger beroep gelijk gekregen in zijn strijd tegen een groot billboard langs de A4 waarop pornoster Bobbi Eden webcamseks aanprees.

Eerder had de Reclame Code Commissie al geoordeeld dat het billboard niet door de beugel kon. Het bedrijf PK Multimedia ging daarop in beroep. Het College van Beroep is het echter met Dinand eens. Het college oordeelt dat het bedrijf voortaan op terughoudender wijze moet adverteren als het weer voor billboards kiest. Het bedrijf moet rekening houden met de goede zeden en de rechten van anderen. ''Een glimlach zal me in deze niet ontgaan'', twittert Dinand tevreden.

Hij zwengelde de zaak in het voorjaar aan met een paar tweets. "Dus met Woezel en Pip moeten wij op onze tenen lopen om aan eisen van Reclame Code Commissie voor jonge kinderen te voldoen… Maar webcamseks is klaarblijkelijk geen probleem?" twitterde de zanger destijds. "Hoe kan het zijn dat wij als ouders van jonge kinderen moeten gaan uitleggen wat webcamseks is naar aanleiding van een billboard langs de snelweg?"

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen