×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dikke wangen voor Anouk Maas

7.07.2014 -

Anouk Maas heeft vanochtend haar verstandskiezen laten trekken, zo heeft ze haar volgers laten weten via Twitter. "Kiezen zijn eruit...verdoving is top! .... Voor zolang het duurt...", aldus Anouk.


Helaas voor de musicalster bleek later dat de ingreep toch niet helemaal goed is gegaan. "….En omdat het nog teveel bloed, gewoon weer terug naar het ziekenhuis. "Want ik had toch al niets te doen vandaag… #diepehaat #kaakchirurg #jammerjoh#medium", schrijft ze bij een foto van zichzelf waarop een behoorlijk dikke wang is te zien.
Toch blijft de Sound of Music-actrice positief. "Maaaarrrr nu wel alle tijd om deze rakker uit te lezen! #keepitpositive#reading#danbrown#love", laat ze weten bij een afbeelding van het boek Het verloren symbool van Dan Brown.