×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dierbare spullen Rossana Kluivert gestolen

Dierbare spullen Rossana Kluivert gestolen
28.06.2019 -

Rossana Kluivert is slachtoffer geworden van dieven. In haar auto is donderdagavond in Amsterdam ingebroken en haar spullen waar ze veel waarde aan hecht, waaronder een beeldje, zijn meegenomen. Dat beeldje wil ze nu terug.


‘Laf hoor en dat jullie nu echt ons vintage koffer met veel dure spullen hebben gepikt… heb het fijn ermee zo zielig om met je handjes aan andermans spullen te komen maar het beeldje wil ik graag terug’, schrijft Rossana op Instagram naast een foto van het beeldje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zat uur geleden nog in een lekker flow met mijn vorige bericht maar krijg net te horen van mijn dochter dat de auto is ingeslagen in #amsterdam . Laf hoor en dat jullie nu echt ons vintage koffer met veel dure spullen hebben gepikt … heb het fijn ermee zo zielig om met je handjes aan andermans spullen te komen maar het beeldje wil ik graag terug . Speciaal beeldje gemaakt door @sculpturesbymirjam en heb het beeldje laten maken als symbool van mijn kinderen die mij al vanaf baby helpen met zwerfdieren redden . Dus als iemand het ergens signaleert aub dm mij 🙏🏽 camerabeelden rond Singel 68 ook welkom 💜 P.S Enne thanks lieve @huiskeskokkeler voor de service we komen er weer aan 😩🏆

Een bericht gedeeld door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op

Ze heeft het beeldje speciaal laten maken als symbool van haar kinderen die haar al vanaf dat ze baby’s zijn helpen met zwerfdieren redden. Ze roept iedereen die er iets van heeft gezien op haar persoonlijk een bericht te sturen. Ook vraagt ze camerabeelden die zijn genomen rond Singel 68 te delen.