×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Diddy na 10 jaar weer alleen

Diddy na 10 jaar weer alleen
18.10.2018 -

Na ruim 10 jaar zouden Diddy en zijn vriendin Cassie wederom een punt achter hun relatie gezet hebben. De twee hadden al jaren een knipperlicht-relatie, maar nu zou daar 'echt een einde aan zijn gekomen'.


Diddy en Cassie begonnen met daten in 2007 en bevestigden 5 jaar later een serieus koppel te zijn. Nu zouden ze al maanden niet meer samen gesignaleerd zijn, wat volgens insiders betekent dat ze uit elkaar zijn. 'Het was een break-up van twee kanten, ze blijven vrienden. Cassie gaat zich focussen op haar muziek-en acteer carrière.'

Volgens anderen zou Diddy zijn oog op iemand anders hebben laten vallen, het 26-jarige model Jocelyn Chew. Het duo werd samen gespot in Miami en bezocht afgelopen weekend de show van Drake in Los Angeles.

Woordvoerders van zowel Diddy als Cassie wilden niet reageren op het nieuws.