×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Diddy in diepe rouw door dood ex-vrouw Kim

Diddy in diepe rouw door dood ex-vrouw Kim
19.11.2018 -

Het onverwachte overlijden van zijn ex-vrouw Kim Porter heeft Sean 'Diddy' Combs enorm aangrepen. Waar de rapper eerder deze week nog om rust en privacy vroeg, zoekt hij nu zelf de sociale media op. Hij plaatste een aangrijpend bericht op Instagram.


'De afgelopen drie dagen waren voor mij een nachtmerrie waaruit ik nog steeds niet ben ontwaakt. Ik weet niet wat ik zonder jou moet, lieverd. Ik mis je nu al zo ontzettend. Vandaag breng ik jou een eerbetoon en zal ik proberen de juiste woorden te vinden die onze onverwoestbare band weergeven. We waren zoveel meer dan alleen elkaars beste vrienden en soulmates. Wij waren van een hele andere orde! Oh, ik mis je zo verschrikkelijk. Super Black Love