Diane Kruger trots op buikspieren

Diane Kruger heeft op Instagram laten zien dat ze vier maanden na de geboorte van haar dochter weer een platte buik heeft. De actrice geeft toe dat ze dat een beetje doet om te pochen. 'Ben ik aan het opscheppen? Nou zeker, want ik heb hard gewerkt om mijn buikspieren weer terug te krijgen', stelt ze bij de post.

De 42-jarige laat weten dat ze niet dacht dat het op haar leeftijd zou lukken, maar schrijft: ‘het vrouwenlichaam is geweldig’.

https://www.instagram.com/p/BvFR_X0BHji/?utm_source=ig_web_copy_link

Diane en haar vriend, The Walking Dead-acteur Norman Reedus, werden in november ouders van een dochter. Het is het eerste kind van Diane, Norman deelt met ex Helena Christensen zoon Mingus (19). De twee willen hun dochter zoveel mogelijk buiten de spotlights houden. Ze hebben de naam van het meisje niet gedeeld en plaatsen geen foto’s van haar op social media.

Ook riepen ze media en volgers op paparazzifoto’s die in januari werden gemaakt van Diane en de baby niet te delen. ‘We begrijpen dat er mensen zijn die graag een foto van onze dochter zouden zien, maar als ouders willen we niets liever dan dat ze veilig en met privacy opgroeit.’