×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Diana Ross viert 75e verjaardag bij Grammy’s

Diana Ross viert 75e verjaardag bij Grammy’s
11.02.2019 -

Diana Ross wordt volgende maand 75, en dat vierde de zangeres zondag vast tijdens de uitreiking van de Grammy's in Los Angeles.


Tijdens de ceremonie was een compilatie te zien van beelden uit de carrière van Diana, met een voice-over van de presentatrice van de avond, Alicia Keys. Daarna kwam de 9-jarige kleinzoon van de zangeres het podium op om de Motown-legende te introduceren. ‘Ze is geweldig. Jonge mensen als ik kunnen naar haar opkijken vanwege haar onafhankelijkheid, haar zelfvertrouwen en om hoe ze altijd haar unieke zelf blijft’, aldus Raif-Henok Kendrick. ‘Ze heeft de wereld laten zien dat niets buiten ons bereik ligt. Dus dames en heren, graag applaus voor mijn oma Diana Ross.’

De zangeres zong twee nummers: The Best Years of My Life en Reach Out And Touch (Somebody’s Hand), ooit haar debuut als solo-artiest en bij veel Nederlanders bekend als het nummer dat in de jaren 80 werd gezongen aan het einde van de Soundmixshow.

Diana Ross heeft nooit een reguliere Grammy gewonnen, wel kreeg ze in 2012 de Lifetime Achievement Award van de organisatie achter de muziekprijzen, de Recording Academy.