×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Diana Ross swingt in homobar

7.01.2018 -

Ze is inmiddels 73, maar swingen kan Diana Ross nog steeds. De zangeres was zaterdagavond met haar zoon in The Abbey, de beroemde homotent in West-Hollywood. En daar ging Diana helemaal los.


Samen met haar zoon Evan is zangeres het middelpunt op de dansvloer en ze gaat helemaal los als de dj Ain’t No Mountain High Enough draait, haar grote hit uit 1970, zo is te zien op een filmpje dat TMZ op haar website heeft staan.

Diana Ross maakte in de jaren zestig furore met The Supremes. In de jaren zeventig ging ze solo en had flink wat hits. Daarnaast speelde ze in een aantal films. Zo was ze te zien in The Wizz uit 1978 en Lady Sings The Blues uit 1972.