×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Diana Ross regelt vierdaags huwelijk voor haar dochter

27.05.2015 -

Diana Ross gaat een vierdaags trouwfeest organiseren voor haar jongste dochter Chudney, die volgende maand in het huwelijk treed met Josh Faulkner. "Diana pakt uit met een vierdaags feest", vertelt een insider.


"Het is één van die trouwerijen waarop er dag en nacht activiteiten gepland staan. Erg luxueus. Het wordt een viering vol eten, drank en muziek," meldt New York Daily News. Het trouwfestival begint op donderdag 18 juni in Hawaï met snorkelen, surfen, andere strandactiviteiten en een karaokefeest. De volgende dag is er een feest op een jacht en de trouwerij zelf is op zaterdag. Op zondag gaat het feestgezelschap weer naar het strand.

Het lijkt erop dat Diana Ross ervan houdt om grootse trouwfeesten te regelen voor haar kinderen. Vorig jaar was ze weddingplanner voor haar zoon Evan, die in september trouwde met Ashlee Simpson. Het is nog onzeker of die twee het feest van Chudney en Josh bij kunnen wonen; Ashlee is hoogzwanger en over een maand uitgerekend.