×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Diana Ross neemt het op voor Michael Jackson

Diana Ross neemt het op voor Michael Jackson
24.03.2019 -

In de discussie rond het seksueel misbruik door Michael Jackson heeft Diana Ross het opgenomen voor de King of Pop. Ze breekt op Twitter een lans voor Jackson, met wie ze al sinds diens kinderjaren was bevriend.


‘Dit is wat mij deze ochtend aan het hart gaat’, begint de 74-jarige zangeres haar bericht. ‘Ik geloof in en vertrouw op het feit dat Michael Jackson een bijzondere kracht was en is voor mijzelf en voor vele anderen.’ Ze sluit haar boodschap af met: ‘STOP, IN DE NAAM VAN DE LIEFDE’.

Daarmee lijkt ze een oproep te doen om Jackson met rust te laten. Sinds het uitzenden van de documentaire Leaving Neverland ligt de zanger onder vuur, verschillende radiostations draaien Jacksons muziek bijvoorbeeld niet meer.