×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

DI-RECT’s Spike gaat trouwen

DI-RECT’s Spike gaat trouwen
11.10.2019 -

Frans van Zoest, beter bekend als Spike van DI-RECT, gaat trouwen. De gitarist is tijdens een vakantie in de Verenigde Staten op zijn knieën gegaan voor zangeres Bella Hay. "She said YES!", jubelde Spike vrijdag op Instagram.


Spike vroeg de dochter van Golden Earring-frontman Barry Hay eerder deze week ten huwelijk bij de Grand Canyon. ’09-10-19′, deelden Spike en Bella bij een foto waarop ze stralen bij de diepe kloof in de Amerikaanse staat Arizona die jaarlijks miljoenen toeristen trekt.

Spike en Bella zijn ruim zeven jaar samen. Bij haar vond de rocker rust, vertelde hij twee jaar geleden. ‘Het positieve is dat ik naast de rust met haar ook heel hard kan gaan. We kunnen goed feesten samen en hebben veel gemeenschappelijke passies.’