×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Di-rect leeft mee met slachtoffers Pinkpop

18.06.2018 -

De Haagse rockband Di-rect heeft maandag op Instagram medeleven betuigd met de slachtoffers en nabestaanden van het ongeluk op Pinkpop. Een man reed met een busje op voetgangers in op een weg bij het campingterrein. Een persoon kwam om het leven; drie anderen liggen zwaargewond in het ziekenhuis.


Di-rect trad zondagavond op in plaats van The Kooks, die op het laatste moment moest afzeggen vanwege ziekte van de zanger.

'Gisteren was voor ons en vele anderen een prachtige dag', laat de Haagse formatie weten. 'Maar dit liep vannacht voor een aantal helaas verschrikkelijk af. Wat een ontzettend verlies. Onze gedachtes gaan uit naar de slachtoffers, hun familie, vrienden en naasten. Take care, stay strong and love!'

 

Een bericht gedeeld door DI-RECT (@directband) op