Deze beroemde koppels trokken ook de stekker uit de relatie tijdens de verloving

Lady Gaga en Taylor Kinney doen er alles aan om hun relatie nog te redden. Het stel was sinds vorig jaar verloofd en hebben nu een pauze ingelast in hun relatie. Deze sterren zetten eerder al een punt achter hun relatie tijdens de verloving.

 

Jennifer Lopez en Ben Affleck

Van 2002 tot 2004 waren ze hét Hollywoodkoppel. Jennifer Lopez en Ben Affleck speelden samen in films, Ben schitterde in een clip van J.Lo en samen pakten ze iedereen in op de rode lopers. In 2003 ging Ben op zijn knieën voor Jen met een roze diamenten ring. Aan het begin van 2004 had Bennifer, zoals het stel werd genoemd, er alweer genoeg van. Van een bruiloft is het nooit gekomen. 

Alanis Morissette en Ryan Reynolds

Alanis en Ryan hun romance bloeide op in 2002. Twee jaar later hadden ze zich verloofd. Van een huwelijk is het nooit gekomen, want in 2007 was de liefde voorbij. Alanis is getrouwd met een rapper in 2010 en net bevallen van dochter Onyx. Ryan kende na de relatie met de zangeres nog meer ongeluk in de liefde. Hij trouwde in 2008 met Scarlett Johansson, maar dat huwelijk was twee jaar later weer voorbij. Nu is hij getrouwd met Blake Lively en ze verwachten hun tweede kind. 

Johnny Depp en Winona Ryder

Samen speelden ze in Edward Scissorhands en ze waren drie jaar lang verloofd. In 1992 was het voorbij, toen trokken Johnny Depp en Winona Ryder de stekker uit hun relatie en daarmee ook hun verloving. Maar er is weinig haat en nijd tussen de twee. Winona nam het onlangs nog voor haar ex op, toen Amber Heard hem beschuldigde van mishandeling. 'Hij is tegen mij nooit gewelddadig geweest. Ik ken hem alles een goede, liefdevolle man.' 

Britney Spears en Jason Trawick

De verloving duurde een jaar, maar daarna stond Britney Spears niet in een witte jurk tegenover Jason Trawick. Nee, de twee vonden dat het tijd was om uit elkaar te gaan. Brit gaf zelf een verklaring over de breuk. 'Ik zal hem altijd liefhebben en we blijven goede vrienden.'

Julia Roberts en Kiefer Sutherland

Julia Roberts waande zich in 1991 een echte Runaway Bride. Volgens People waren zij en Kiefer Sutherland helemaal klaar om te trouwen, maar ging de actrice er drie dagen voor de trouwdag vandoor. Ze zag het niet zitten. 

Jude Law en Sienna Miller

Weer een koppel dat samen in een film schitterde. Jude Law en Sienna Miller waren te zien op het witte doek in Alfie. In 2004 vroeg Jude zijn Sienna ten huwelijk, maar een jaar later was het gedaan met de liefde. Ze deden meerdere pogingen om de relatie te herstellen, maar in 2011 was het voorgoed voorbij. 

Sheryl Crow en Lance Armstrong

Een echt powerkoppel, zo kunnen we deze twee wel noemen. Zangeres Sheryl Crow en wielrenner Lance Armstrong werden verliefd in 2003 en in 2005 maakten de twee plannen om te trouwen. In 2006 was het helaas weer voorbij. De twee verschillen nogal in mening waarom er een punt achter de relatie werd gezet. Lance geeft Sheryl haar biologische klok de schuld en Sheryl zegt dat er veel verschillen waren. We zullen het nooit weten…