×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dewi Pechler uit de kleren

7.05.2018 -

Dewi Pechler is een van de zes kandidaten van het tweede seizoen van Adam zkt. Eva VIPS. Ook turner Jeffrey Wammes, dj Jeroen Post en Temptation Island-verleider Joshua doen mee. Dat maakte Marieke Elsinga, de nieuwe presentatrice van het programma, bekend.


In Adam zkt. Eva VIPS gaan de kandidaten bloot op een eiland op zoek naar een partner. Op het eiland ontmoeten de BN'ers 'gewone' Nederlanders voor een eventuele date. De kandidaten gaan dit jaar naar de Filipijnen. Marieke vervangt Dennis Weening, die het eerste VIP-seizoen voor zijn rekening nam. Eerder presenteerde Nicolette Kluijver de 'normale' editie van Adam zkt. Eva.

Vorig jaar deden voormalig zwemster Inge de Bruijn, presentator en acteur Curt Fortin, realityster Kasia Dolkowska, B-Brave-zanger Cassius Verbond, musicalster Chaira Borderslee en Sterretje uit Oh Oh Cherso mee. Geen van hen vond naakt op het eiland zijn of haar grote liefde.