×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Deurzakker Willem vocht tegen kanker

25.01.2014 -

Carnavalsduo De Deurzakkers heeft maandenlang stilgelegen omdat zanger Willem van Schijndel prostaatkanker had. Hij is inmiddels met succes geopereerd en samen met collega Clemens van Bracht wil hij er dan ook weer volop tegenaan.


Tien maanden lang lag al het werk van De Deurzakkers stil. Willem en Clemens traden al die tijd niet op, omdat Willem vocht tegen prostaatkanker. ‘Ik had echt nergens zin in en mijn concentratievermogen was ook weg,’ vertelt Willem aan Omroep Brabant. Inmiddels heeft er een succesvolle operatie plaatsgevonden en is Willem gerevalideerd. Tijd dus voor een comeback. Carnaval komt er aan en ook een jubileum. De Deurzakkers bestaat namelijk 40 jaar. Hoewel je dat als carnavalsgroep natuurlijk pas met 44 jaar zou horen te vieren. Hoe dan ook, het wordt tijd voor een succesvolle opvolger van hits als Zak Es Lekker Door, Het Feest Kan Beginnen en Het Is Hier Binnen Beter Dan Buiten.