×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Derk Bolt komt mogelijk vandaag vrij’

21.06.2017 -

Er is mogelijk goed nieuws rondom de ontvoering van Spoorloos-presentator Derk Bolt en zijn cameraman Eugenio Follender. Een Colombiaanse groep die de ontvoering onderzoekt zegt dat ze zijn ontvoerd door guerrillabeweging ELN en dat ze snel weer vrijkomen.


Richard Claro, iemand van het team, vertelt in een interview met Caracol Radio dat de twee het goed maken naar de omstandigheden. Hij zegt ook dat ze vandaag nog vrij komen. Er is volgens hem met succes bemiddeld voor de vrijlating van de presentator en zijn cameraman.  

Richard zegt dat Derk en Eugenio zaterdag al gevangen zijn genomen. 'In het dorp Versalles, gemeente Tibú.' Ze waren in de noordelijke regio Norte de Santander om te zoeken naar de familie van een Colombiaanse die geadopteerd is door Nederlanders. Deze regio is voor het grootste deel in handen van ELN.