×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Derde huwelijk voor Britney Spears zit er voorlopig niet in

Derde huwelijk voor Britney Spears zit er voorlopig niet in
13.03.2019 -

Een derde huwelijk zit er voor Britney Spears voorlopig niet in. De zangeres, die een relatie heeft met Sam Asghari, staat nog altijd onder toezicht van haar vader Jamie en die zal niet zo snel instemmen met een nieuw huwelijk. Dat schrijft Us Weekly.


‘Britney kan alleen trouwen als Jamie het goedkeurt’, zegt een ingewijde. ‘En Jamie is geneigd om dat niet te doen omdat dat alleen maar juridische problemen zou opleveren.’

Britney kwam in 2009 onder toezicht van haar vader te staan, na een mentale inzinking waarbij ze onder meer haar hoofd kaal schoor. Sindsdien mag de zangeres geen grote beslissingen meer nemen zonder toestemming van haar pa. En ondanks dat het al jaren goed gaat met de inmiddels 37-jarige zangeres, lijkt Jamie de teugels nog niet te willen vieren.

Britney trouwde tweemaal. Haar eerste huwelijk met jeugdliefde Jason Alexander werd in 2004 al na 55 uur ontbonden. Nog datzelfde jaar liep ze met Kevin Federline naar het altaar. Met hem kreeg ze later twee kinderen.