×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Derde dochter voor Chad Lowe

12.04.2016 -

Chad Lowe heeft zijn derde dochter verwelkomd. Nixie Barbara Lowe werd op 18 maart geboren.


"Ze kwam een beetje vroeg, maar ze is klein en sterk", vertelt de 48-jarige Pretty Little Liars-acteur aan People. "Alles gaat goed." Nixie is vernoemd naar watergeesten uit Duitse folklore, omdat Chad en zijn vrouw Kim Painter beide graag surfen. Bovendien heeft het meisje het sterrenbeeld Vissen doordat ze te vroeg werd geboren.

Chad en Kim leerden elkaar in 2007 kennen en trouwden in 2010. Het stel heeft al twee dochters, Fiona van 3 en Mabel van 6. Chad is de jongere broer van acteur Rob Lowe en naast Pretty Little Liars bekend van de serie Life Goes On, waar hij een Emmy voor won. Eerder was hij negen jaar getrouwd met actrice Hilary Swank.